Microsoft Oplossingen

Microsoft en Office 365 bieden uw onderneming de mogelijkheid om te ontwikkelen, delen en samen te werken. MetaMicro biedt vier verschillende pakketten aan. De pakketten zijn zo ingericht dat ze met ieder besturingssysteem ondersteund worden, zowel op Apple als Microsoft apparaten. Daarnaast integreren ze de features van het apparaat waar u op werkt optimaal, zoals bijvoorbeeld een camera.

Power Automate

Alle Microsoftpakketten worden door MetaMicro geleverd met de applicatie 'Power Automate’ (voormalig Flow). Een krachtige applicatie die, mits deze goed toegepast wordt, intelligente werkstromen aan het werk zet. Het koppelen van verschillende systemen kan moeilijk zijn en veel onderhoud en storingen veroorzaken. Door het integreren van Power Automate zorgt u voor naadloze interactie tussen uw programma's. MetaMicro automatiseert tijdrovende handmatige taken voor u, door het creëren van de juiste workflows. Automatisering is niet meer enkel voor ontwikkelaars, maar kan de uitgelezen kans zijn voor ondernemingen om productiviteit te verhogen en tijd te besparen.

Hieronder vindt u een overzicht van de Microsoftpakketten. Hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Daarnaast bieden wij op aanvraag SharePoint en Microsoft Teams trainingen aan. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Beveiliging in Office365

Met Office365 kunnen medewerkers bij de documenten, mail en andere applicaties, ongeacht waar ze zich bevinden. De traditionele beveiliging van bedrijfs-IT met firewalls en VPN-servers is op 365 niet van toepassing, in plaats daarvan draait nu alles om authenticatie en gegevensbeveiliging. Hiervoor heeft Microsoft een groot arsenaal aan voorzieningen gebouwd die in de diverse abonnementen beschikbaar zijn, in E5 meer dan in E3.

MetaMicro kan u uitgebreid adviseren en helpen met het configureren en beheren van de beveiligingsmaatregelen; we beschikken over een MS-500 gecertificeerd medewerker ‘Microsoft 365 Certified Security Administrator Associate’ zodat er, als het om kennis gaat, geen mogelijkheden onbenut hoeven te blijven.

Maak gebruik van zakelijke services zoals e-mail en agenda, werk samen via een intelligent mobiel intranet en krijg toegang tot bestanden via OneDrive. Een goede keus voor de ondernemer die gebruik wil maken van online web-apps, zoals Outlook en SharePoint en geen interesse heeft in de aanschaf van Office-bureaublad apps.

Met dit Office-apps pakket bent u verzekerd van de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Access op vijf pc’s, vijf tablets en vijf mobiele apparaten per gebruiker. Essentieel voor uw onderneming om bestanden op te slaan en direct te delen in de cloud met 1TB beschikbare ruimte. Geschikt voor de ondernemer die reeds gebruik maakt van eigen e-mail en agenda beheer applicaties.

Wanneer u kiest voor het Office 365 E3 pakket beschikt u over nieuwste versies van de Office-apps, blijft u georganiseerd met Outlook en werkt u gemakkelijk samen in het intelligente, mobiele intranet. Een erg compleet pakket inclusief functies voor gegevensbescherming, geavanceerde compliance en krachtige IT.

Het meest complete pakket beschikt over alle Office 365 E3 functies in combinatie met beveiligings- , analyse- en spraakfuncties. Verhoog de kwaliteit van uw online vergadering door middel van geavanceerde gespreksfuncties met chats, content en (video)bellen. Dit pakket kan geïnstalleerd worden op vijf pc’s of Macs, vijf tablets en vijf telefoons per unieke gebruiker. De beste keus voor de ondernemer die altijd bereikbaar wil zijn vanaf iedere locatie, vanaf ieder apparaat.